Verkiezingen 2018

Het kan echt zó veel beter, Daarom Forza!

Doordat de gemeente Haarlemmermeer gaat fuseren met de gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude, vinden de gemeenteraadverkiezingen later plaats dan bij de overige gemeentes in Nederland. Op 21 november 2018 vinden de gemeenteraadsverkiezingen plaats in de Haarlemmermeer en kunt u op Forza! stemmen.

Op deze pagina zal Forza! updates geven rondom de gemeenteraadsverkiezingen op 21 november. Op deze pagina kunt u o.a. de activiteitenagenda bekijken, de kandidatenlijst en het verkiezingsprogramma.

Wordt deel van het succes van Forza!

Forza! is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers en donateurs voor de aanstaande gemeenteraadsverkiezingen in Haarlemmermeer. Wilt u ook bijdragen aan het succes van Forza!? Mail dan vandaag nog naar: forza@haarlemmermeer.nl of neem contact op via de contactpagina op onze website.

Lijsttrekker: Paul Meijer

Paul Meijer

Op 13 juli 2018 werd Paul Meijer tot lijsttrekker uitgeroepen van Forza! voor tijdens de gemeenteraadsverkiezingen van 21 november 2018.

Forza! raadslid Michel van Dijk prees de keuze voor Paul Meijer. Van Dijk: ”Paul is een winnaar. Met Paul is het bij vorige verkiezingen nooit slecht gegaan. Elke keer als hij lijsttrekker is worden wij alleen maar groter. Never change a winning team”.   Lees meer

Kandidatenlijst:

Op de kandidatenlijst van Forza! staan naast vertrouwde namen, zoals lijsttrekker Paul Meijer, Raadslid Michel van Dijk en Fractiemedewerker Jordy Schaap ook nieuwe namen zoals de Hoofddorpse lerares Tjarda Reesink en de Zwanenburgse ondernemer Erik Vermeulen. Oud-raadslid van Forza!, Conny de Bree is teruggekeerd in de lokale politiek en op de lijst (plaats zeven). Zij zal zich vooral inzetten voor de ouderen. De Nieuw-Vennepse ondernemer Giacomo Landino vinden we op plaats zes.

Lijsttrekker Paul Meijer is blij met de lijst enthousiaste kandidaten. “De afgelopen jaren hebben we veel geleerd over wie we wel en wie we niet aan ons willen binden. Voor avonturiers is er bij ons geen plek meer. Deze club mensen is met zorg geselecteerd en mijn verwachtingen zijn erg hoog,” aldus Paul Meijer.

Klik op de foto om te volledige kandidatenlijst in te zien of KLIK HIER

 

Verkiezingsprogramma:

Forza! presenteert met trots haar verkiezingsprogramma voor 2019 – 2022.

Lijsttrekker Paul Meijer: ”Met ons verkiezingsprogramma laten we zien dat we bereidt zijn bestuursverantwoordelijkheid te nemen, waar bij wij geen enkele partij bij voorbaat uitsluiten en dat lokale belangen  zwaarder zullen wegen dan ideologische belangen. Uiteindelijk zijn wij er voor u!”

Klik op de afbeelding hiernaast om ons verkiezingsprogramma te lezen of KLIK HIER

Wilt u het verkiezingsprogramma liever op papier lezen? Stuur dan een mail naar: Forza@haarlemmermeer.nl met daarin je adresgegevens en hoeveel exemplaren je wenst te ontvangen, dan sturen wij ons verkiezingsprogramma kosteloos naar je toe!

Agenda (wijzigingen voorbehouden!)

[table “2” not found /]

*Als u het ondernemersdebat van MeerBusiness wilt bijwonen, dient u zich  HIER IN TE SCHRIJVEN

Evenementen worden verwijderd van de agenda wanneer deze geweest zijn. Dit is enkel een overzicht met agendapunten voor de verkiezingen. Voor een volledig agenda overzicht klik hier.