Televisie

Forza! op televisie en internet

Fractievoorzitter Paul Meijer bij CommonsenseTV inzake de uitspraak van de rechtbank op de moordenaars van Tom Manting die in december 2019 in Hoofddorp werd neergestoken tijdens het pinnen.
Een techniekdocent van het Hoofdvaart College in Hoofddorp wordt beschuldigd van het beledigen van de profeet Mohammed en zit daarom al sinds januari thuis. Een unieke situatie die nogal wat stof doet opwaaien.
26-02-2019
Het is een heet hangijzer tijdens de gemeenteraadsverkiezingen in de Haarlemmermeer: het enorme woningtekort. Nicky Hasenplug uit Hoofddorp wacht samen met haar dochter al jaren op een sociale huurwoning.
20-11-2018

15 juli 2018 staat bij veel Hoofddorpers in het geheugen gegrift. Op deze dag verdronk een 4-jarig jongetje in de Toolenburgerplas . Politieke Partij Forza! pleit voor lifeguards bij de stranden en heeft dit punt op het verkiezingsprogramma gezet.

13-112018
Lang niet iedereen in de gemeente Haarlemmermeer staat te springen om de komst van Ida. Ida is een kunstwerk van 23 meter hoog en 40 meter breed dat in PARK21 moet komen te staan. Wat Ida precies moet voorstellen, weet niemand. Wat wel duidelijk is dat het de belastingbetaler 750.000 euro gaat kosten. Inwoners zijn een online petitie tegen Ida gestart.
15-10-2018
Geschokte en emotionele reacties bij de Toolenburgerplas in Hoofddorp na het overlijden van het 4-jarige jongetje. Hij was gisteren aan het spelen bij het water zonder zwembandjes. Later werd hij door een zwemmer gevonden, gereanimeerd en naar het ziekenhuis gebracht. Daar overleed de kleuter
16-07-2018
Taxironselaars op Amsterdam Airport Schiphol zijn sinds een jaar verboden maar dat betekent niet dat ze zijn verdwenen. Chauffeurs met een vergunning hebben geen goed woord over voor de oplossing die door de lokale politiek is bedacht.
19-03-2018
Paul Meijer, fractievoorzitter van Forza Haarlemmermeer, is duidelijk over de vloggers in een schokkend antihomofilmpje.
De Telegraaf, 17-11-2017
BNR Gangmakers, het opinieprogramma voor en door ondernemers, trekt wekelijks het land in. Iedere week doet het radioprogramma een andere regio aan in Nederland. Deze keer was Gangmakers aanwezig tijdens de HaringParty van MeerBusiness op 22 juni 2016 in Hoofddorp.
Een debat tussen Paul Meijer van Forza!, Chris Vonk (PVDA), Steven Gudde en Arjen Mink.
Interview met Forza! fractievoorzitter Paul Meijer over de Taxironselaars op en rondom luchthaven Schiphol.
De Taxironselaars op Schiphol zijn agressief voornamelijk veel toeristen zijn slachtoffer van oplichting, doordat er belachelijk, hoge prijzen voor korte ritjes worden gevraagd.
Deze ronselaars zijn een groot probleem en nauwelijks te bestrijden doordat handhavers te weinig mogen verrichten tegen deze mensen.
22 september 2016

De gemeente Haarlemmermeer heeft een peperduur honkbalstadion gebouwd voor niets. Ruim 12 miljoen euro kostte het grapje. Maar dan heb je ook niets. Want ondanks dat het gemeentebestuur dacht wel even de grote Amerikaanse honkbalploegen de plas over te vliegen, weet de Major League Baseball (MLB) van niets…
7-04-2016
Het Vara-te­le­vi­sie­pro­gram­ma ‘Kan­nie­waar­zijn’ be­steede 11 september 2015 zend­tijd aan de mis­luk­te am­bi­ties van de ge­meen­te Haar­lem­mer­meer om het Ma­jor Le­a­gue Ba­se­ball (MLB) naar Hoofd­dorp te ha­len. Het door Astrid Joos­ten ge­pre­sen­teer­de pro­gram­ma laat over de kwes­tie on­der meer For­za-frac­tie­voor­zit­ter Paul Meij­er aan het woord. ,,Mil­joe­nen be­las­ting­geld zijn ver­kwist en over een deel daar­van is de ge­meen­te­raad ook nog eens be­wust ver­keerd voor­ge­licht door het col­le­ge van B en W’’
Forza! voorzitter Paul Meijer werd geïnterviewd voor the Sunday show op de Oekraïense televisiezender Hromadske.tv
Paul werd in Hoofddorp door de Oekraïense verslaggeefster Nataliya Guymenyuk geïnterviewd over het referendum in Nederland over het associatieverdrag met Oekraïne op 6 pril 2016.
14-03-2016
Uitzending 25 september 2015
Fragment van het programma ‘Hallo Nederland’ van omroep Max, over dakloze gezinnen in de gemeente Haarlemmermeer. Een interview met Forza! raadslid Michel van Dijk over dit onderwerp die het belachelijk vind dat er in de gemeente genoeg lege woningen zijn, maar dat die niet aan daklozen gezinnen worden gegeven.
uitzending van maandag 13 oktober 2014
Op 2 mei 2014 kwam Volkert van der Graaf vrij na een (lachwekkende) straf van 12 jaar op de moord op Pim Fortuyn. RTV-NH interviewde Forza! fractievoorzitter Paul Meijer met de vraag wat hij hier van vond.
Uitzending: 3 mei 2014
Een reportage van MeerTelevisie over de woonaantrekkelijkheid van de gemeente Haarlemmermeer. Een interview met fractievoorzitter Paul Meijer.

Geklapte colleges, ruzies en zelfs rechtszaken. 2013 was voor de politiek in Noord-Holland een allesbehalve rustig jaar.
27-12-2013
Paul Meijer in het AVRO programma ‘Edwin zoekt Fortuyn.
Kijk op http://edwinzoektfortuyn.avro.nl voor meer informatie over Edwin zoekt Fortuyn. Uitzending 22 maart 2012
Miljoenenkosten aan verroeste bruggen: De Haarlemmermeer besteed 39 miljoen euro aan drie verroeste bruggen. Voor het ontwerpen van deze bruggen is de beste architect ter wereld ingehuurd. Na het bouwen brengen de bruggen één en al ellende!”
Uitzending: 12 april 2012
Rondom10 – Cultuur
Uitzending: 23 oktober 2010