Wijziging fractievoorzitter

Op 18 januari 2021 heeft Jordy Schaap aangegeven niet langer beschikbaar te zijn als fractievoorzitter en heeft hij zijn positie ter beschikking gesteld aan de fractie. Hij heeft dit besluit genomen ter afsluiting van een moeilijke en lastige periode binnen onze fractie. Nu de fractie weer hersteld is wil hij vanwege persoonlijke- en gezondheidsredenen een stap terug doen. Wij danken namens de gehele fractie Jordy voor zijn werk de afgelopen periode. Wij spreken onze waardering uit voor het leiden van de fractie in een turbulente periode. Voorts bedanken we Jordy voor de wijze waarop hij namens Forza! zichtbaar bleef in de gemeenteraad door het Forza! geluid te blijven verkondigen en zo onze kiezers te blijven vertegenwoordigen.

De fractie heeft daarna unaniem ingestemd om raadslid Erik Vermeulen aan te stellen als nieuwe fractievoorzitter. Erik vervult deze rol officieel in de gemeenteraad per donderdag 21 januari.

De fractie van Forza! spreekt haar volste vertrouwen uit in Erik. Niet voor niets werd hij als nieuwkomer in de Haarlemmermeerse gemeenteraad verkozen tot raadslid van het jaar 2019 en eindigde hij in 2020 op de 3e plaats. Hij komt duidelijk en op eigen manier op voor de belangen van inwoners en ondernemers en is daarbij niet bang voor tegenspraak vanuit het college of de raad. Hij zet zich in voor een beter en mooier Haarlemmermeer voor iedereen en doet dit ook graag met onze inwoners en kiezers samen. Met Erik maakt de fractie van Forza! zich klaar voor de uitdagingen de komende jaren.

De gehele fractie wenst Erik veel succes toe in zijn nieuwe rol en kijkt graag positief vooruit naar de toekomst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.