Wijziging fractie Forza! + bericht van de fractievoorzitter

Hoofddorp, 13 januari 2021

De fractie van Forza! Haarlemmermeer heeft unaniem op 12 januari 2021 besloten dat raadslid Paul Meijer niet langer meer lid is van de fractie van Forza! Haarlemmermeer. De heer Meijer is per direct uit de fractie gezet en voert niet meer namens Forza! het woord in de gemeenteraad van Haarlemmermeer.

Op termijn zal er een bijeenkomst worden georganiseerd voor de pers waar de fractie in alle openheid zal communiceren wat er het afgelopen jaar daadwerkelijk is gebeurd en waarom deze beslissing is genomen. Er zal ruimte zijn om vragen te stellen en deze zullen naar eer en geweten worden beantwoord. Mocht u nu al vragen hebben dan kunt u altijd contact opnemen. Want die openheid verdient u ook.

Daarnaast zal de in de gemeenteraad onafhankelijke groep ‘Reesink-Vermeulen’ zich opnieuw aansluiten bij de fractie van Forza! Dit zal inhouden dat wij vanaf heden weer met 4 zetels vertegenwoordigd zijn in de gemeenteraad om op te komen voor de belangen van onze inwoners.

Vooruit kijken naar de toekomst en het verleden achter ons laten is wat wij graag willen. Met het vertrek van dhr. Meijer sluiten we een periode af die voor de fractie, de partij, de individuele raadsleden en het gemeentebestuur onwerkbaar was. We hebben moeten concluderen dat met dhr. Meijer geen van de door zijn toedoen ontstane problemen vielen op te lossen en dat er niet meer met hem viel samen te werken. De gehele fractie van Forza! biedt haar welgemeende excuses aan onze kiezers, het gemeentelijk bestuur van Haarlemmermeer en alle inwoners van onze mooie gemeente voor de periode vanaf oktober die gekenmerkt werd door de vele tegenstrijdige berichten en de onwerkbare situatie in de raad door dit toedoen.

Nu willen en kunnen wij weer als fractie en partij positief aan de slag voor de belangen van onze kiezers en de inwoners van Haarlemmermeer. Dat is het belangrijkste om te doen. Dat is het mandaat dat u ons heeft meegegeven. Samen met u en alle andere raadsfracties zijn wij er om uw belangen te vertegenwoordigen..

Vriendelijke groet,

Jordy Schaap, fractievoorzitter Forza! Haarlemmermeer

2 thoughts on “Wijziging fractie Forza! + bericht van de fractievoorzitter

  1. Mooi, opgeruimd staat netjes. Geen plek voor dieven in de politiekook wanneer het gaat om oprichters. netjes opgeruimd forza

  2. De gehele fractie geeft haar welgemeende excuses? Ik denk dat P.C.I Meijer straks zijn excuses kan maken tegen de achterban van forza. Ik heb dhr Vermeulen gesproken en hem even verteld wat voor een persoon Paul Meijer is en nog even dan komt de waarheid boven tafel en de uitslag daarvan weet ik wel.Succes neef

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.