Forza!: ‘Laat Max voor promotie scheuren op lege banen Schiphol’

Hoofddorp, 22 december 2020 – Laat Red Bull de nieuwe reclamespot met Max Verstappen schieten op Schiphol. Met deze opvallende uitnodiging komt Forza! naar aanleiding van een verbod in Amsterdam in dezen.

© Getty Images

Giacomo Landino, raadslid van Forza: “De gemeente Amsterdam liet eerder deze week weten geen trek te hebben in de opname voor een promo van het Red Bull Formule 1 team in de hoofdstad. Het team van Max Verstappen had toestemming gevraagd om opnames te mogen maken in de lege straten van Amsterdam tijdens de lockdown. Bij GroenLinks burgemeester Femke Halsema kregen ze nul op het rekest. De fractie van Forza! Haarlemmermeer roept burgemeester Schuurmans nu op om dit in Haarlemmermeer te faciliteren.”

“De banen van Schiphol staan nagenoeg leeg, er is vast ruimte genoeg voor het opnemen van een prachtige promo spot, zoals het Red Bull team vorig jaar in de haven van Rotterdam opnam,” vindt Landino. Hij roept de burgemeester, die zelf groot fan is van Verstappen, daarom op om het Red Bull team uit te nodigen dit in Haarlemmermeer te komen doen.

“De Formule 1 is ontzettend populair in Nederland, Max Verstappen werd derde in de strijd om het wereldkampioenschap en dit is een enorme kans om Haarlemmermeer wereldwijd te promoten, het sponsorteam van Verstappen weet hoe ze dit kunnen doen. We komen daarmee in een rijtje met wereldsteden als Abu Dhabi, waar Max onlangs nog een race als winnaar eindigde, dus dit is een unieke kans. Bovendien geeft het mensen afleiding en iets om trots op te zijn tijdens de lockdown.”


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.