Wijziging fractie Forza!

Hoofddorp, 9 oktober 2020

De fractie van Forza! Haarlemmermeer neemt afscheid van raadslid Erik Vermeulen. Een meerderheid van de fractie heeft daartoe besloten nadat duidelijk is geworden dat met Erik Vermeulen de samenwerkingsproblemen, die al veel langer spelen, binnen de fractie niet opgelost kunnen worden. De fractie heeft dit moeilijke besluit moeten nemen om een einde te maken aan een impasse binnen de fractie waar niemand gelukkig van werd. De fractie verliest een bevlogen raadslid, maar kan zich nu wel weer met volledige overgave storten op de uitdagingen in de gemeente en het realiseren van de punten uit het verkiezingsprogramma.

De positieve weg die Forza! heeft ingeslagen het afgelopen 1,5 jaar zal door de overige fractieleden blijven bewandelt en verder uitgebouwt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.