Wijziging fractie Forza!

Hoofddorp, 9 oktober 2020

De fractie van Forza! Haarlemmermeer neemt afscheid van raadslid Erik Vermeulen. Een meerderheid van de fractie heeft daartoe besloten nadat duidelijk is geworden dat met Erik Vermeulen de samenwerkingsproblemen, die al veel langer spelen, binnen de fractie niet opgelost kunnen worden. De fractie heeft dit moeilijke besluit moeten nemen om een einde te maken aan een impasse binnen de fractie waar niemand gelukkig van werd. De fractie verliest een bevlogen raadslid, maar kan zich nu wel weer met volledige overgave storten op de uitdagingen in de gemeente en het realiseren van de punten uit het verkiezingsprogramma.

De positieve weg die Forza! heeft ingeslagen het afgelopen 1,5 jaar zal door de overige fractieleden blijven bewandelt en verder uitgebouwt.

One thought on “Wijziging fractie Forza!

  1. Wat een klets verhaal is dit zeg.Meneer Vermeulen heeft geconstateerd dat PCI Meijer misbruik heeft gemaakt van de partij kas en toen sloegen de stoppen door in het koppie van Paulus.Erik moest zo snel mogelijk uit de partij gezet worden zodat hij geen inzage meer had in de boekhouding die altijd werdt gedaan door Paul zelf.Nou het zou eens tijd worden dat het doek valt voor die flamboyante partij voorzitter.Heel zijn leven lult hij wat krom is altijd recht maar deze keer zal het een zware missie worden.Succes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.