Waar gaat het heen….. Reactie op aanslag raadslid Forza! Castricum

Hoofddorp, 19 augustus 2020

Waar gaat het heen…..

De ravage bij Ralph thuis

Vanmorgen werden wij opgeschrikt over het bericht inzake de aanslag op de woning van onze Castricumse Forza!-raadslid collega Ralph Castricum.

Er raakte niemand gewond, maar de voordeur en ramen werden vernield. De explosie was rond 01.30 uur en is volgens de politie mogelijk veroorzaakt door vuurwerk.

Het Forza! Castricum-raadslid, Ralph Castricum, spreekt op Twitter van “een zware aanslag”. “Ik ben hier helemaal kapot van”, schrijft hij. Volgens Forza!-partijleider Paul Meijer, die als woordvoerder optreedt, is “niet uit te sluiten” dat er een politiek motief is, maar is voorzichtigheid over de toedracht geboden.

“Wij zijn geschrokken en wachten het politieonderzoek af”, laat Meijer telefonisch weten. “Wij zijn een uitgesproken partij, maar het debat moet in de raadszaal gevoerd worden en niet met vuurwerk in een brievenbus.”

Vanavond is Paul Meijer in Hart van Nederland om te reageren op wat er is gebeurd.

”Het is werkelijk ongekend en te idioot voor woorden wat er is gebeurd. Je hoeft het niet met elkaar eens te zijn maar dit is als er een politiek motief is een aanslag op de democratie”.

De gehele fractie van Forza! in Haarlemmermeer wenst Ralph heel veel sterkte toe en wij zijn in ieder geval erg blij dat hij zelf ongedeerd is gebleven. Ook roepen wij getuigen op om zich te melden bij de politie”.

Bericht van Politie Nederland

Artikel NOS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.