Paul Meijer in ‘Het Panel’ van ON over demonisering

Forza! Fractievoorzitter Paul Meijer was deze week te gast in ‘Het Panel’, een debatprogramma van de publieke omroep in oprichting: Ongehoord Nederland. Het debat ging over demonisering van rechtse politici.

Kijk Het Panel hier terug

Het houdt namelijk maar niet op met de demonisering van politici. Eerst Hans Janmaat, toen Pim Fortuyn en diens moord als gevolg van demonisering, en vandaag de dag Geert Wilders en Thierry Baudet.
Hoe gevaarlijk is dat en wat kan je er aan doen?

O.L.V. presentator Peter Vlemmix ging Paul samen met schrijver en journalist Joost Niemöller en Sam van Rooy, Vlaams parlementslid en volksvertegenwoordiger namens Vlaams Belang, in gesprek en debat over dit onderwerp.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.