Giacomo Landino tijdelijk raadslid voor Forza!

Maandag 13 april 2020

Persbericht Fractie Forza! Haarlemmermeer

Aanstaande donderdag 16 april, zal Giacomo Landino uit Nieuw-Vennep geïnstalleerd worden in de raad als tijdelijk raadslid voor Forza! Hij zal Tjarda tijdelijk gaan vervangen.

Tjarda doet namelijk een stapje terug omdat zij op dit moment in blijde verwachting is van een kindje en vanwege het aanstaande moederschap met zwangerschapsverlof zal gaan.

Forza! raadslid Jordy Schaap zal haar vervangen als ambassadeur voor de jongerengemeenteraad. Tjarda komt na de zomer weer terug bij ons in de fractie en in de raad.

Giacomo Landino

Giacomo is sinds 2013 betrokken bij Forza! en stond bij de afgelopen verkiezingen op de 6e plaats op onze kieslijst.

 Giacomo Landino zelf over zijn aanstaande raadslidmaatschap: ”Haarlemmermeer heeft mij in de 19 jaar dat ik hier woon veel gebracht en dat in de ruimste zin des woord. Een gemeente met spirit, een mooie plek om te werken, te wonen en te vertoeven en mede door Schiphol ook een economische sterke gemeente. Dit is ook mijn insteek waarom ik de politiek in ga. Het iets terug willen doen voor onze mooie gemeente op allerlei gebied”.

Als fractie zijn wij zeer heugelijk met de benoeming van Giacomo zodat wij de komende tijd ons raadswerk op volle kracht kunnen voortzetten.


One thought on “Giacomo Landino tijdelijk raadslid voor Forza!

  1. Van harte gefeliciteerd Tjarda, wat een mooi nieuws. Al vast heel veel liefde en geluk gewenst.
    Giacomo heel veel succes gewenst 💪🏻, dat het gezonde verstand mag zegen vieren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.