Paasboodschap van Forza!

Beste inwoners van Haarlemmermeer.

Het is een vreemde tijd. Dit heeft nog nooit iemand meegemaakt, jong of oud. Het is dan ook geweldig om te zien hoeveel mooie initiatieven er zijn in onze gemeente die ervoor zorgen dat mensen toch op de een of andere manier in contact met elkaar kunnen blijven. Want persoonlijk contact is voor velen het grootste gemis.

We kunnen ons voorstellen dat ook veel mensen, zeker rond de paasdagen, familie en vrienden missen. Als lokale politieke partij kunnen we weinig doen aan deze realiteit, maar we willen iedereen wel graag sterkte en succes wensen in deze onwerkelijke tijd. Mochten er zaken zijn waarvan je denkt dat Forza! of de gemeente wél een rol zou kunnen spelen, dan horen we het graag.

Warme groet en -ondanks alle beperkingen- een vrolijk Pasen. 🐣

Fractie en bestuur
Forza!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.