Forza! woedend over sloopplannen raadhuis

De fractie van Forza! heeft met verbijstering kennis genomen van het feit dat het college het complete raadhuis wil slopen om plaats te maken voor nieuwbouw en dat de raad dit nieuws uit de krant moesten vernemen.

“Dit is de zoveelste schoffering van de gemeenteraad,” stelt fractievoorzitter Paul Meijer. “Dit college doet zelfs niet eens meer alsof er nog sprake is van enige vorm van democratie in onze gemeente, maar maakt de raad op deze manier tot schaamlap van dictatoriaal en respectloos bestuur.”

In 2017 nam de raad een besluit waar de wethouders van de VVD en PvdA nu als een stoomwals over heen gaan. Die willen alsnog een ambtenarenpaleis bouwen. Niet als het aan Forza! ligt.

“Onze inwoners horen altijd het laatste woord te hebben en de enige plek waar besluiten van deze omvang genomen kunnen worden is in de gemeenteraad. Wat het college nu doet gaat werkelijk alle perken te buiten.”

De fractie van Forza! heeft schriftelijk om uitleg gevraagd aan het college.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.