In Memoriam: Pim Fortuyn

Vandaag op 6 mei 2019 wordt voor de zeventiende keer de sterfdag van Pim Fortuyn herdacht.

Pim Fortuyn, 1948 – 2002

Door een laffe milieuactivist werd om 18:06 uur ’s- avonds op 6 mei 2002 een einde gemaakt aan het leven van de meest indrukwekkende politicus die Nederland gekend heeft. Een aanslag op onze vrijheid en de vrijheid van meningsuiting.

Gezien de politieke verhoudingen in Nederland, de opkomst van Forum van Democratie en de PVV en het falen van de multiculturele samenleving, kan worden geconcludeerd dat veel Haagse politici de lessen van Fortuyn inmiddels hebben overgenomen, maar dat er in de praktijk nog veel moet veranderen.

Forza! staat vandaag stil bij het overlijden van onze inspirator. Ook zal Forza! zich in onze gemeente blijvend blijven inzetten op politiek gebied vanuit de ideologie van wijlen Pim Fortuyn zoals door hem zijn vastgelegd in de vele boeken en geschriften.

Wij herdenken Pim bij zijn graf op begraafplaats Westerveld in Driehuis om 18:06. U bent van harte welkom.

– De fractie van Forza! Haarlemmermeer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.