Herdenking Pim Fortuyn 6 mei a.s.

Op maandag 6 mei a.s. herdenkt de fractie van Forza! haar inspirator Pim Fortuyn. Dit doen wij jaarlijks bij het tijdelijke graf van Pim op de begraafplaats Westerveld in Driehuis, Noord-Holland.

Een groep van Forza! gedelegeerde zal dan ook aanwezig zijn bij de herdenking. Naast Forza! zullen ook andere Fortuynisten en sympathisanten van Pim aanwezig zijn.
Deze herdenking vindt elk jaar plaats en word niet enkel door Forza! georganiseerd.

Wij nodigen u alleen uit om deel te nemen aan de herdenking en te luisteren naar toespraken. U zelf bent ook welkom om een woordje te voeren na de minuut stilte.

Wij verzamelen op de parkeerplaats van de begraafplaats vanaf 17.45 en gaan om 18.00 naar het tijdelijke graf. Om 18.06 (het tijdstip van de aanslag op onze democratie) zullen wij een minuut stilte in acht houden.

Na de herdenking is er een mogelijk tot na-borrelen in Grand café Valerius in Driehuis, op zo’n 2 minuten van de begraafplaats verwijderd. Ook dit gebeurt jaarlijks en (bijna) alle aanwezigen van de herdenking zullen hier ook aanwezig zijn. LET OP: dit is op eigen gelegenheid en kosten en vervoer zijn dan ook voor eigen rekening. Er worden geen plaatsen gereserveerd!

Wij hopen op goed weer, voor een waardige en mooie herdenking en hopen ook vele van u te ontmoeten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.