Boeing 747 in Badhoevedorp

De Boeing 747 parkeert in de achtertuin van het hotel

Hoofddorp, 13 februari 2019

Vorige week kreeg Badhoevedorp er een nieuw, bijzonder aantrekkingspunt bij.

Een voormalige KLM Boeing 747-400 werd in de achtertuin van het Corendon Village Hotel Amsterdam geparkeerd. Wat Forza! betreft een mooie en bijzondere aanvulling in onze gemeente. Forza! was erbij!

 

Het was een enorme onderneming om het gevaarte te verplaatsen van Schiphol naar de huidige staanplaats. Het gevaarte moest over 23 weilanden, 17 sloten, de snelweg A9 en uiteindelijk over de Schipholweg vervoerd worden naar de achtertuin van het hotel in Badhoevedorp. Een onderneming die veel heeft gekost voor de ondernemer en meerdere dagen in beslag nam. Het enige dat jammer was, was het lange wachten tot alle vergunningen binnen waren. Verbeterpunt voor de lokale overheden om dit beter aan te pakken.

De Boeing zal uiteindelijk een nieuw aantrekkingspunt worden voor Haarlemmermeer en toegankelijk zijn voor iedereen. Deels als museum en deels als een 5D experience (voorlopige plannen).

Forza! raadslid Jordy Schaap samen met de Haarlemmermeerse ondernemer en Corendon oprichter; Atilay Ulse

 

De fractie van Forza! is trots op wat Atilay Ulse en zijn team hebben gedaan en bereikt hebben.

Atilay is een echte Haarlemmermeerse ondernemer en daar kunnen wij alleen maar gelukkig mee zijn, zeker als gemeente. Van vakkenvuller tot eigenaar en oprichter van een succesvolle reisorganisatie en luchtvaartmaatschappij, gevestigd hier in Haarlemmermeer.

Corendon, gefeliciteerd met het slagen van dit project.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.