Forza! Haarlemmermeer is klaar voor de gemeenteraadsverkiezingen 2018

Maar dat betekent niet dat we jouw hulp niet kunnen gebruiken. Ondanks dat we vele gesprekken hebben gevoerd met interessante en boeiende mensen, zijn we nog steeds op zoek naar goede en enthousiaste mensen die de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen kunnen aanvullen.

Heb je een duidelijke politieke visie (ergens tussen Fortuyn. Baudet en Wilders) en heb jij op feestjes en in gezelschappen altijd het hoogste politieke woord? Dan moet je zeker even contact met ons opnemen voor een vrijblijvend gesprek.

Ook als je Forza! wilt steunen bij de verkiezingscampagne (folders uitdelen, ludieke acties uitvoeren, bezoeken van debatten etc.) of als je suggesties hebt voor het verkiezingsprogramma laat het ons dan weten.
Ons gewoon succes wensen mag natuurlijk ook.

Met vriendelijke groet,
De fractie van Forza!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.