Paul Meijer in De Telegraaf

Forza! fractievoorzitter Paul Meijer in een interview met journalist Wierd Duk in De Telegraaf, over Fortuyn moordenaar Volkert van der Graaf die zich niet meer hoeft te melden bij de reclassering :

”Verontwaardiging en onbegrip strijden om voorrang nu de ’lastigste gevangene ooit’ opnieuw aan het langste eind trekt. Volkert van der Graaf, moordenaar van Pim Fortuyn, wordt door de rechter geen strobreed in de weg gelegd om – zoals hij zegt te willen – naar het buitenland te vertrekken. „Dit is het zoveelste cadeautje aan Volkert.”

Voor de vrienden en de politieke volgelingen van Pim is dit alles onverteerbaar. „Je vermoordt een toekomstig premier van dit land en na 12 jaar ben je alweer vrij”, reageert Paul Meijer, oud-voorzitter van LPF Haarlemmermeer en oprichter van Forza! Nederland. „In wat voor land leef ik? Ik heb totaal geen vertrouwen meer in deze rechtsstaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.