Forza wil regenboogzebrapad in Haarlemmermeer

Dichtbij.nl, 09-07-2015

Geen komkommertijd voor de heren van Forza!. De Haarlemmermeerse partij maakt zich hard voor een ‘regenboogzebrapad’ in Haarlemmermeer en wil daarmee laten zien dat de gemeente staat voor acceptatie van seksuele diversiteit.

Fractievoorzitter Paul Meijer vindt het belangrijk dat op deze manier iedereen even stil staat bij het belang van seksuele diversiteit wat nog steeds niet als normaal wordt beschouwd. Zeker onder moslimjongeren tiert de homohaat helaas welig. Een van de 9 kernwaarden van Forza is dan ook de acceptatie van homoseksualiteit.

Daar wil Forza met de komst van een regenboogzebrapad aan bijdragen. De partij verwacht brede steun van andere partijen in de raad.

9 juli was Paul Meijer te gast bij Meerradio in het programma ‘onderweg’ om het regenboogzebrapad uit te leggen.