Forza! presenteert verkiezingsprogramma

Bron: Forza! Haarlemmermeer

Hoofddorp. De politieke vereniging Forza! zal op vrijdag 31 januari in hotel De Beurs
haar verkiezingsprogramma voor Haarlemmermeer officieel presenteren. Daarnaast zullen alle kandidaten van het ‘dreamteam’ van lijsttrekker Paul Meijer aan de pers en de aanwezigen worden voorgesteld. Leden en sympathisanten van Forza! zijn van harte welkom. De inloop is om 19:00 uur. Wij presenteren ons programma om 19.30.
Met het nieuwe en uitgebreide verkiezingsprogramma zal Forza! de strijd om de gunst van de kiezer aangaan met andere politieke partijen. Thema’s als economie, veiligheid, integratie en ook windturbines zijn uitgebreid beschreven en volgens lijsttrekker Paul Meijer “zonder meel in de mond”. Forza! pretendeert de partij te zijn met duidelijke standpunten en goede oplossingen en de kiezer wordt met dit verkiezingsprogramma volgens Paul Meijer op haar wenken bediend.
Forza! verwacht dat het aantal zetels, dat zij nu in de gemeenteraad(3) heeft, minimaal te verdubbelen. Volgens Paul Meijer is Forza! een goed alternatief voor de PVV-stemmer en teleurgestelde VVD-stemmers. Forza! hoopt ook nieuwe kiezers aan zich te binden die geen ideologische verbondenheid hebben met een specifieke politieke partij, maar zich aangesproken voelen tot de standpunten van Forza!.