Forza! bang voor te weinig stemlokalen bij referendum

Meerradio, 11 november 2015

HOOFDDORP – Forza! is bang dat er volgend jaar te weinig stemlokalen in Haarlemmermeer zullen zijn voor het referendum over het verdrag met Oekraïne. GeenPeil verzamelde namelijk voldoende handtekeningen om op 6 april 2016 hierover een referendum te houden.

De politieke partij Forza wil nu van het college weten of bij dit referendum net zoveel stembureaus komen als bij Tweede Kamerverkiezingen en hoeveel geld de gemeente Haarlemmermeer aan dit referendum gaat besteden.

Het kabinet heeft aangegeven minder geld aan dit referendum te willen besteden dan dat zij normaal aan Kamerverkiezingen doen en dat de rest van de kosten voor rekening van de gemeenten komt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.