AZC in Vijfhuizen

Forza! persbureau

 

De burgemeester van Haarlemmermeer (Theo Weterings) heeft de expohal in Vijfhuizen aangewezen als noodopvang voor 400-600 vluchtelingen voor minimaal 3 dagen en 6 maanden. U bent of wordt nog geïnformeerd over dit besluit. Echter, er zal niet naar uw mening worden gevraagd!

 

Forza! Is het hier niet mee eens en vindt en vindt dat de burgemeester de belangen van de inwoners ondergeschikt heeft gemaakt aan de verkeerde sentimenten in de samenleving en hogere politieke belangen.

 

Wij roepen u op om in allerlei manieren in opstand te komen om uw stem te laten horen. Forza! Wil een volksraadpleging in de gemeente over de komst van een asielzoekerscentrum en de politiek te dwingen om te luisteren naar u.

 

Op www.stemforza.nu kunt u nu al uw mening laten horen via een online poll. (Link)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.