Forza! wil openheid over opgepakte jihadisten

HCnieuws – 19-01-2015

HOOFDDORP – De fractie van Forza! wil dat het college opening van zaken geeft over de vermeende aanhouding van 3 jihadisten vorige week op Schiphol. Forza is onder meer benieuwd of de burgemeester op de hoogte is gesteld van de arrestatie.

De aanhouding werd vorige week gemeld door de Telegraaf. De krant baseert zich op ‘goed ingevoerde bronnen’ omdat het nieuws officieel stil gehouden zou zijn op last van het ministerie van Veiligheid en Justitie. De fractie van Forza! wil onder meer weten waarom het nieuws stil gehouden zou zijn.

Forza! meent dat de burgers in Haarlemmermeer recht hebben op eerlijke en volledige berichtgeving over jihadistische activiteiten of dreiging in de polder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.