Persbericht: Forza! maakt schoon schip

Hoofddorp, 24 november 2014

Tijdens een emotionele ledenvergadering heeft het nieuwe bestuur van Forza! met onmiddellijke ingang Kees van der Linden, Anneke van der Veer en Dave Bakker geroyeerd als lid van de politieke vereniging van Forza!. Opmerkelijk genoeg hadden Van der Veer, Van der Linden en Bakker hun lidmaatschap van Forza! niet opgezegd bij het uittreden uit de fractie. Ondanks de verwachting dat zij op de ledenvergadering de leden zouden willen toespreken, schitterden zij door afwezigheid.

De leden van Forza! zijn zeer ontstemd over de handelswijze van Van der Linden en Van der Veer in de media en in de gemeenteraad. Zij hebben op geen enkele wijze rekening gehouden met de belangen van de vereniging en de kiezers van Forza! en zij hebben zelfs doelbewust en opzettelijk schade toe gebracht aan Forza!”, aldus Paul Meijer. Daarmee bracht hij ook de gevoelens van de aanwezigen onder woorden.

Van der Linden en de tevens geroyeerde Dave Bakker zaten tot de Algemene Ledenvergadering gisterenavond samen ook nog in het bestuur van de politieke vereniging Forza!. De leden hebben zelf uiteindelijk een ledenvergadering belegd omdat Van der Linden en Bakker dit weigerden te regelen. De leden hebben uiteindelijk Paul Meijer, Michel van Dijk en Bert de Ruiter gekozen als nieuw bestuur en hen de opdracht gegeven voor rust, continuteit en stabiliteit te zorgen.