Raadslid Michel van Dijk complimenteert het college.

Sessiedebat 20 november 2014

De nummer twee van de Forza! fractie is tevreden met de manier waarop het college de nieuwe jeugdwet heeft voorbereid. Hij complimenteert niet alleen het college, maar ook de ambtenaren die hier al ruim een jaar aan hebben gewerkt en stelt dat Haarlemmermeer een voorbeeld kan zijn op dit gebied voor veel gemeenten die nog problemen hebben met de invoering van de nieuwe taken.

Toch heeft Van Dijk ook een kritische noot: Het plan is goed, maar het zal er straks vanaf januari op aan gaan komen dat de uitvoering  goed gaat. Zoals we van hem gewend zijn blijft Michel de ontwikkelingen in deze en andere sociale dossiers op de voet volgen.

Het bijgaande filmpje toont Michel’s bijdrage in de raad van 20 november 2014.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.