Forza hekelt uitspraak PvdA kandidaat Fouad Sidali

14-03-2014 – 14 maart 2014

Hoofddorp. De fractie van Forza! is geschokt over de uitspraak van een kandidaat-raadslid van de PvdA in Haarlemmermeer Fouad Sidali op twitter. Sidali heeft namelijk de volgende tweet geplaatst; ”Hitler is onder ons. In de gedaante van Geert Wilders. Hitler vond ook dat er minder Joden moesten zijn. Opdat we nooit zullen vergeten.” Sidali heeft inmiddels de veelbesproken tweet weer verwijderd.

Paul Meijer viel bijna van zijn stoel toen hij de tweet van Sidali onder ogen kwam. ”Ik hou zelf van scherp debatteren en zoek soms ook het randje op van wat kan en niet kan, maar deze uitspraak van een mogelijk toekomstige collega gaat echt veel te ver. Deze meneer heeft het historisch besef van Neanderthaler. Ik kan alleen maar hopen dat Sidali niet in de raad gekozen wordt, want hij gaat het anders met ons heel moeilijk krijgen en dat is een belofte.”

Fouad Sidali, die overigens ook in het partijbestuur van de PvdA zit, staat weliswaar op de 5e plaats van de kandidatenlijst van de PvdA in Haarlemmermeer, maar in tegenstelling tot alle andere kandidaten van alle andere partijen is hij nog nooit in de raadzaal gesignaleerd. Sidali is ook niet aanwezig bij de introductieavonden voor nieuwe raadsleden. Forza! vind dit opmerkelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.