Forza! herdenkt Fortuyn

Bijeenkomst op begraafplaats Westerveld, Driehuis om 17:45

Hoofddorp. Leden en sympathisanten van Forza! komen aankomende maandag 6 mei op begraafplaats Westerveld in Driehuis bij elkaar om de 11e sterfdag van Pim Fortuyn te herdenken. Deze jaarlijks terugkerende gebeurtenis zal gepaard gaan met een minuut stilte voor de politicus en professor die in 2002 om zijn politieke denkbeelden werd vermoord. Forza! komt voort uit de Lijst Pim Fortuyn Haarlemmermeer.

Initiator en fractievoorzitter Paul Meijer: Het is goed om onze inspirator te herdenken en te eren met onze aanwezigheid. Het is ook meteen een moment van bezinning. Veel van de door Fortuyn benoemde problemen zijn nog steeds actueel en de politieke elite heeft weinig van Fortuyn geleerd. Dat geldt ook in Haarlemmermeer. Waar de heersende politiek liever wegkijkt en de burgers de rekening presenteert. Het is daarom goed dat Forza! er is en met trots het gedachtegoed van Pim Fortuyn weet uit te dragen”.
De bijeenkomst op begraafplaats Westerveld begint om 17:45 uur en iedereen is van harte welkom om met Forza! Pim Fortuyn te herdenken.