Oud-wethouder Van der Linden kiest voor Forza!

Hoofddorpse Courant.nl, 9 november 2011

HOOFDDORP – De kogel is door de kerk: oud-wethouder Kees van der Linden wordt lid van Forza! Haarlemmermeer. Dat heeft fractievoorzitter Paul Meijer vandaag vol vreugde bekendgemaakt.

Meijer is blij dat Van der Linden uiteindelijk voor Forza! heeft gekozen. ,,Hij heeft naast een schat aan bestuurlijke ervaring ook veel kennis op financieel gebied. Dat kan onze fractie heel goed gebruiken.” De Forza!-leider sluit niet uit dat Van der Linden alsnog fractieassistent wordt. Volgens Meijer wordt een andere opvallende naam uit de politiek binnenkort in elk geval fractieassistent bij Forza!

Kees van der Linden was jarenlang raadslid en wethouder voor de VVD. In de vorige raadsperiode zegde hij zijn lidmaatschap van die partij op uit onvrede met het beleid van de VVD. Tot ieders verrassing werd de Vijfhuizenaar lid van D66. Het lukte hem vorig jaar niet om namens die partij in de gemeenteraad te komen. Van der Linden was gisteren niet bereikbaar om een toelichting te geven op zijn beslissing om lid te worden van Forza!