Forza! tweede partij van de Haarlemmermeer (op het HVC)

Nieuw-Vennep, 3-02-2010

Als het aan de scholieren van het Herbert Vissercollege in Nieuw Vennep ligt dan wordt Forza! de tweede partij van de gemeente Haarlemmermeer. Tijdens de schaduwverkiezing op 2 februari j.l. heeft maar liefst 29% van de 151 scholieren op de nieuwkomer, die door veel scholieren wordt gezien als het alternatief voor de PVV, gestemd. Alleen GroenLinks kreeg meer stemmen, namelijk 33%. Andere nieuwkomers zoals; ToN en SRH kregen nauwelijks stemmen.

Paul Meijer, lijsttrekker van Forza! begrijpt het succes van zijn partij onder scholieren wel. “Onze no nonsense en directe aanpak spreekt veel jongeren aan, gewoon zeggen waar het op staat en geen onzin verkopen, zoals andere partijen die veel praten en weinig zeggen Jongeren hebben dat meteen door. Verder herkennen jongeren het geluid van Wilders wel in de boodschap van Forza!”.

Tijdens het debat, dat vooraf ging aan de schaduwverkiezing was al duidelijk dat Forza! populair was onder de jongeren. Dat was de lijsttrekker ook niet ontgaan, maar dat een derde van de scholieren op Forza! zou gaan stemmen had de gelukkige lijsttrekker niet verwacht. Paul Meijer: “Deze uitslag smaakt naar meer en bevestigt dat de boodschap van Forza! overkomt bij de kiezer. Juist jongeren zijn erg kritisch en dat we hun vertrouwen hebben gekregen maakt mij vandaag de gelukkigste lijsttrekker van de gemeente. Morgen weer keihard aan de slag nu de rest nog van de Haarlemmermeer zien te overtuigen”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.