Forza! Haarlemmermeer niet in zee met Beusenberg

Hoofddorp

Het bestuur van Forza! heeft besloten om niet samen te gaan werken met Rinus Beusenberg voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2010.

Na een aantal gesprekken is duidelijk geworden dat er te weinig politieke en ideologische raakvlakken zijn die een samenwerking tot een succes zouden kunnen maken, aldus voorzitter Paul Meijer. Meijer vervolgt: De motivatie van Forza! om mee te doen met de lokale verkiezingen is dat Forza! iets wil betekenen voor de mensen in de Haarlemmermeer vanuit het gedachtegoed van Fortuyn en Wilders.

Uit de gesprekken met de heer Beusenberg kwam sterk naar voren dat de heer Beusenberg zich vooral laat leiden door persoonlijke motieven. Er is hem door de gemeente veel onrecht aangedaan. Ondanks dat de gesprekken in een goede sfeer verliepen kiest Forza! voor eigen visie en duidelijkheid voor de kiezer door geen samenwerking aan te gaan met de heer Beusenberg.

Forza! sluit een lijstverbinding met de partij van Beusenberg in de toekomst niet uit.