Forza! wint Fortuynistische Verkiezingen

Op 7 april 2004 melden wij u dat Forza!, de Fortuynistische Verkiezingen heeft gewonnen. De verkiezing was uitgeroepen door Radio Pim Fortuyn.

Op 8 april vierde de omroep in spé in café Weimar te Rotterdam haar 1-jarig bestaan. Op deze avond kreeg Forza! voorzitter Paul Meijer een prijs uitgereikt welke was verbonden aan de overwinning. Tevens zal Paul binnenkort in een ruim interview zijn toekomstplannen uitéén zetten.

Zoals reeds gemeld zijn wij zeer vereerd met deze overwinning en geeft het ons een goede stimulans om door te gaan om alle onrechtvaardigheden in dit land aan de kaak te stellen en hier actie op te ondernemen.

Wij danken Radio Pim Fortuyn voor de geslaagde avond en wensen de mensen achter de omroep succes toe in de toekomst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.