Forza! wil het woord ‘discriminatie’ schrappen

Hoofddorp 12 april 2004.

In tegenstelling tot een aantal PvdA’ers die het woord ‘allochtonen’ willen schrappen, gaat Forza! Haarlemmermeer zich inzetten om het woord ‘discriminatie’ in de ban te doen. Het woord discriminatie betekend letterlijk ‘het ongeoorloofd onderscheid maken tussen mensen’ en is omgeven met allerlei negatieve associaties. Discriminatie wordt te pas en te onpas gebruikt ten nadele van de autochtone bevolking, alleen zij schijnen altijd te “discrimineren”, aldus de voorzitter van Forza!, Paul Meijer.

Er zijn in Nederland meer dan 50 Anti Discriminatie Bureaus actief, naast tientallen stichtingen, websites. Duizenden mensen verdienen hun brood, door op zoek te gaan naar alles wat ‘gediscrimineerd’ wordt en alles wat ‘discrimineert’. Er gaan miljoenen euro’s overheidsgeld naar deze stichtingen. Dat de overheid zelf discriminatie in de hand werkt blijkt wel uit het feit dat zij weinig doet aan de discriminatie van vrouwen. De overheid tolereert dat een politieke partij als de SGP op basis van het geslacht vrouwen uitsluit en het symbool van vrouwenonderdrukking het hoofddoekje, krijgt ruim baan van de overheid. Ook de achterstelling van vrouwen bij bepaalde culturele minderheiden wordt door de overheid geaccepteerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.