Michel van Dijk

Michel van Dijk, raadslid in de gemeente Haarlemmermeer namens Forza!

Ik ben Michel van Dijk, 54 jaar en werkzaam bij de overheid en inwoner van Hoofddorp. Als gemeenteraadslid houd ik me vooral bezig met het sociaal domein en integratievraagstukken. Doelgroepenbeleid, wonen en cultuur zijn ook echt onderwerpen waar ik me graag op stort. Dit wil ik de komende drie jaar voor de Forza! en onze kiezers blijven doen.

Forza! is voor mij de enige partij die echt opkomt voor de belangen van weldenkend Haarlemmermeer zonder ideologische franje.

 

 

Contact:

Mail: michel.vandijk@forza.nu

Stel je vraag aan Michel via Twitter

 

Rollen:

 

Portefeuilles :

Bestuur, Samenleving & Publiekscontact

  • Lokale Democratie
  • Samenwerkingsbanden

Maatschappelijke Ontwikkelingen

  • Vrijwilligerswerk
  • Integratie
  • Cultuur

Mobiliteit

  • Openbaar Vervoer
  • Verkeerseducatie
  • Fietsbeleid

projecten

  • Park 21