Kandidatenlijst

Met trots presenteren wij u 17 top kandidaat-raadsleden die zich willen inzetten voor een mooi en leefbaar Haarlemmermeer!

Op de kandidatenlijst van Forza! staan naast vertrouwde namen, zoals lijsttrekker Paul Meijer, Raadslid Michel van Dijk en Fractiemedewerker Jordy Schaap ook nieuwe namen zoals de Hoofddorpse lerares Tjarda Reesink en de Zwanenburgse ondernemer Erik Vermeulen. Oud-raadslid van Forza!, Conny de Bree is teruggekeerd in de lokale politiek en staat op plaats zeven. Zij zal zich vooral inzetten voor de ouderen. De Nieuw-Vennepse ondernemer Giacomo Landino vinden we op plaats zes.

Lijsttrekker Paul Meijer is blij met de lijst enthousiaste kandidaten. “De afgelopen jaren hebben we veel geleerd over wie we wel en wie we niet aan ons willen binden. Voor avonturiers is er bij ons geen plek meer. Deze club mensen is met zorg geselecteerd en mijn verwachtingen zijn erg hoog,” aldus Paul Meijer.

De kandidatenlijst van Forza! voor de gemeenteraadsverkiezingen op 21 november:

1. Paul Meijer (Hoofddorp)
2. Michel van Dijk (Hoofddorp)
3. Tjarda Reesink (Hoofddorp)
4. Erik Vermeulen (Zwanenburg)
5. Jordy Schaap (Hoofddorp)
6. Giacomo Landino (Nieuw-Vennep)
7. Conny de Bree (Hoofddorp)
8. Juriaan Kos (Hoofddorp)
9. Dennis Weijzen (Hoofddorp)
10. Jessica Klijn (Zwanenburg)
11. Cliff van Dooren (Hoofddorp)
12. Reinier Keesenberg (Hoofddorp)
13. Jeroen van Asperen (Nieuw-Vennep)
14. Sjaak Aaij (Hoofddorp)
15. Simone Vries (Nieuw-Vennep)
16. Damian van Asperen (Nieuw-Vennep)
17. Nicky Hasenpflug (Hoofddop)

De komende weken zullen de kandidaten zichzelf presenteren op onze website en op Facebook. Houd deze pagina en de Facebookpagina dus in de gaten om onze kandidaten beter te leren kennen.

Uiteraard staan alle kandidaten klaar om met u in gesprek te gaan en vragen te beantwoorden. U kunt ze makkelijk via diverse social media aanspreken.