Erik Vermeulen over de energietransitie Haarlemmermeer

5 september 2019

Dat de energietransitie de komende jaren een steeds grotere impact zal hebben op onze inwoners en bedrijven in Haarlemmermeer, lijkt Forza! een understatement!

Als het kabinet haar zin krijgt gaat de aangekondigde energietransitie iedere huizenbezitter tienduizenden euro’s kosten zonder merkbare milieueffecten. Minder gas, maar meer elektriciteit die wordt opgewekt door gas te verbranden!

Forza! ziet in deze wet vooral een overheveling van uw geld naar de zakken van multinationals, aannemers en installatiebedrijven

3 thoughts on “Erik Vermeulen over de energietransitie Haarlemmermeer

  1. Jammer dat een hoop mensen de ernst van deze situatie niet inzien ja , maar het wordt steeds actueler totdat de mensen de kosten echt onder ogen gaan zien en dan heb je een hoop herrie .

  2. Goed gedaan Forza, vooruit kijken is regeren. Top dat jullie wel opkomen voor onze hart verdiende spaarcenten. Ik kan dat prima zelf bepalen.

    Waar kunnen we de info vinden over die oude nieuwe stadsverwarming dan?

  3. Mensen moeten eens nokken met die niet bestaande Klimaatwaanzin !! 🙁 Verdiep je eerst eens ergens in en zoek zaken zélf uit i.p.v. achteloos dingen voor waarheid aan te nemen !! Goed zo Forza !!
    Eindelijk eens een beetje rechts geluid uit de Haarlemmermeer !!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.