Warm betoog voor de komst van het lokale referendum

”Ik geloof in referenda om het representatieve stelsel te corrigeren, wanneer dat niet meer representatief is”

Theodore Roosevelt, 26e president van de Verenigde Staten

Hoofddorp, 23 mei 2019

Het was drie jaar wachten, maar eindelijk kwam het college met een referendumverordening voor de mogelijkheden voor het kunnen houden van een lokaal referendum in onze gemeente. Forza! startte in 2016 met de gesprekken in de raad over de mogelijkheden voor het houden van referendums in onze mooie gemeente.

Politieke partijen in de gemeenteraad die geen vertrouwen hebben in onze inwoners en bang zijn voor hun mening zijn a-liberale en demofobe partijen (PvdA, CDA, VVD, Christen unie/SGP en EEN Haarlemmermeer). Forza! is van mening dat wij als lokale partijen de verplichting hebben om het vertrouwen van de kiezers weer terug te winnen en naar hen te luisteren als zij van zich laten horen.

Forza! raadslid Michel van dijk hield een warm betoog voor de komst van het lokale referendum

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.