Werkbezoek Connexxion

Op 14 maart 2019 waren Forza! raadsleden Michel van Dijk, Paul Meijer en Jordy Schaap samen met andere raadsleden en de wethouder verkeer en vervoer (Marja Ruigrok) op werkbezoek bij een van de oplaadpunten van de ZE-bussen (Zero Emissie bussen) van Connexxion voor een informatieve bijeenkomst en interactief gesprek bij Connexxion

Wat ons erg opviel bij het werkbezoek was dat het 80% van de tijd enkel over duurzaamheid ging i.p.v. het zo belangrijke personenvervoer.

Een ander punt dat onze fractie dwarszit was dat in het concessiegebied zkm/aml zoveel mogelijk dieselbussen moeten worden vervangen door electrische bussen (Want klimaat). Maar vervolgens worden de oude dieselbussen verkocht aan Cuba of Sri Lanka, alsof klimaat stopt bij de grens. Maar dat vindt bijna geen een ander raadslid een probleem.

Een deel van de raad, de wethouder verkeer en vervoer en Connexxion voorlichters

Verder een goede bijeenkomst en wij kunnen met de gegeven informatie weer aan de slag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.