Verbouwing Het Spectrum pas volgend voorjaar klaar

In tegenstelling tot de planning is de verbouwing van sporthal Het Spectrum in Hoofddorp pas in het voorjaar van 2019 klaar. Dat heeft sportwethouder Adam Elzakalai donderdag geantwoord op mondelinge vragen van fractievoorzitter Paul Meijer van Forza!

Meijer wilde weten of er een oplossing er is voor alle gebruikers van de sporthal. Volgens hem wordt de vertraging veroorzaakt, omdat de aannemer elders een veel gunstigere klus heeft gekregen en daarom van de opdracht in Het Spectrum afziet.

Wethouder Elzakalai kon dat laatste niet bevestigen. Volgens hem zijn er vooral bouwtechnische redenen voor vertraging van de operatie.

Exploitant Sportfondsen heeft volgens de wethouder al een alternatieve locatie gevonden voor de sportclubs die gebruikmaken van Het Spectrum en daar nu niet terecht kunnen. Volgens hem is dat voor het bewegingsonderwijs nog niet het geval. Elzakalai waarschuwde dat vertraging van de oplevering wel extra kosten zal opleveren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.