Forza! is tegen een 150kV transformatorstation bij Rijsenhout

Forza! Haarlemmermeer, 15-06-2017

 

Bij de raadsvergadering van donderdag 15 juni 2017 legde Forza! raadslid Michel van Dijk uit dat de komst van een 150 kV transformatorstation in Rijsenhout geen goed idee is en waarom Forza! tegen de komst van zo’n station is.

Rijsenhout is een geplaagd dorp. Al jaren word er niets geïnvesteerd in het dorp.
De Rijsenhouters voelen zich achtergesteld ten opzichte van de rest van de polder en na het niet doorgaan van de beloofde Poldertuin en de constante dreiging van Schiphol, is nu ook dit erbij gekomen.
Hoeveel kan het dorp nog hebben?

De fractie van Forza! heeft respect voor alle insprekers, aanwezige inwoners en actievoerders van Rijsenhout zegt NEE  die zijn gekomen en/of van zich hebben laten horen en zo de raad en het college duidelijk hebben laten merken wat zij van dit plan vinden. Uw boodschap is duidelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.