In Memoriam: Marten Fortuyn

Hoofddorp, 12 september 2016

Vandaag bereikte ons het treurige bericht van het overlijden van Marten Fortuyn, de oudste broer van onze inspirator Pim Fortuyn.

Marten heeft altijd zijn steun aan Forza! betuigt en geholpen waar kon. Zo schreef hij in 2004 een openlijke steunverklaring voor Forza!, was hij als deelnemer aanwezig bij ons politiek café over Pim Fortuyn in 2012 en was hij regelmatig te gast bij andere politieke cafés en bijeenkomsten van Forza!

Het prachtige schilderij van Pim in onze fractiekamer heeft onze fractievoorzitter persoonlijk gekregen van Marten in 2004.

Wij hopen dat Marten de rust heeft gevonden waar hij naar zocht en bedanken hem voor de vele keren dat hij Forza! hielp en voor de gezelligheid. Forza! wenst de nabestaanden veel sterkte toe met het verlies.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.