Eervolle vermeldingen bij Politicus van het Jaar 2015

Zeven raadsleden in de race

Tijdens de raadsvergadering van donderdag 28 januari werd de jaarlijkse Peter van Groeningen bokaal uitgereikt. Deze prijs word uitgereikt aan de politicus van het jaar en georganiseerd en gejureerd door de vier politieke verslaggevers van Haarlemmermeer: Bart Boele (Haarlems Dagblad), Jan van Grondelle (Hoofddorps/Nieuw-Venneps Nieuwsblad), Frits Verhagen (Hoofddorpse Courant) en Jan-Willem van Thiel (Witte Weekblad).
Dit jaar won VVD-fractievoorzitter Henk Kuipers. Op tweede plaats eindigde Chris Vonk (PVDA) en op de derde plaats staat Maaike Ballieux van Groenlinks.

Daarnaast waren er zeven eervolle vermeldingen voor politici die het niet geworden zijn. Beide Forza! raadsleden, Paul en Michel, kregen zo’n eervolle vermelding.Het bestuur van Forza! Nederland, fractie en leden zijn bijzonder trots dat de gehele fractie van Forza! een eervolle vermelding heeft gekregen van de jury en gunnen het de beide raadsleden van harte.

Hieronder leest u het commentaar uit het juryrapport:

5: Paul Meijer (Forza!) is eveneens scherp in het debat. Het enfant terrible in de Haarlemmermeerse politiek. Je omarmt hem of je haat hem. Loopt wel eens iets te ver voor de muziek uit maar krijgt toch het nodige politiek voor elkaar. De smaakmaker in de Gemeenteraad en een uistekend voorzitter in commissies waar hij iedereen de ruimte geeft ongeacht welke partij.

6: Michel van Dijk (Forza) twittert wellicht het meest van alle raadsleden. Zeer gedreven maar soms moet hij wel de juiste feiten kunnen aandragen. Een sociaal betrokken mens!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.