Forza! wil moordenaar Pim Fortuyn weren

05-05-2014 – Bron: HCnieuws

HOOFDDORP – De fractie van Forza! wil de moordenaar van Pim Fortuyn, Volkert van der Graaf, weren uit Haarlemmermeer. De partij heeft het college van burgemeester en wethouders er schriftelijke vragen over gesteld.

Forza! is voortgekomen uit de Lijst Pim Fortuyn (LPF) en volgens fractievoorzitter Paul Meijer verkondigt hij standpunten die Van der Graaf er destijds toe hebben gebracht om Fortuyn te vermoorden. Meijer liep afgelopen vrijdag nog mee in een demonstratie in Rotterdam tegen de vrijlating van Van der Graaf.

De fractie van Forza! wil pertinent niet dat Van Der Graaf toegang krijgt tot Haarlemmermeer. De partij wil dat de steden waar Van der Graaf niet welkom is (Rotterdam, Tilburg, Hilversum en Harderwijk) wordt uitgebreid met Haarlemmermeer.

Volgens Forza! heeft Van der Graaf namelijk geen enkele wroeging. Paul Meijer is helder: Van der Graaf is een wandelende tijdbom en kan zo weer toeslaan. We hebben weinig vertrouwen in Justitie en willen hem dus niet in onze gemeente. Zoals bekend zal Van der Graaf altijd en overal over zijn schouder moeten kijken. Er zijn tenslotte veel mensen die hem iets willen aandoen. Begrijpelijk, maar deze man had voor politieke moord levenslang moeten krijgen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.