Forza! “Moordenaar Fortuyn niet welkom”

Bron: Forza! persbureau

Hoofddorp. De vrijlating van Volkert van der Graaf, de moordenaar van Pim Fortuyn, heeft uiteraard ook de fractie van Forza! niet onberoerd gelaten. Zo heeft fractievoorzitter Paul Meijer vrijdagavond 2 mei  in Rotterdam meegelopen met een demonstratie tegen de vrijlating van Van der Graaf.

Daarnaast wil de fractie van Forza! pertinent niet dat Van Der Graaf toegang krijgt tot de gemeente Haarlemmermeer. Dit blijkt uit schriftelijke vragen die de fractie van Forza! aan het college heeft gesteld. Forza! wil dat de steden waar Van der Graaf niet welkom is (Rotterdam, Tilburg, Hilversum en Harderwijk) worden uitgebreid met Haarlemmermeer.

Volgens Forza! heeft Van der Graaf namelijk geen enkele wroeging en Forza! komt voort uit de Lijst Pim Fortuyn. Net als Fortuyn verkondigt fractievoorzitter Paul Meijer standpunten die Van der Graaf toentertijd er toe hebben overwogen om Fortuyn te vermoorden.

Paul Meijer windt er geen doekjes om: ” Van der Graaf is een wandelende tijdbom en kan zo weer toeslaan. We hebben weinig vertrouwen in Justitie en willen hem dus niet in onze gemeente. Zoals bekend zal Van der Graaf altijd en overal over zijn schouder moeten kijken, er zijn tenslotte veel mensen die hem iets willen aandoen. Begrijpelijk, maar deze man had voor politieke moord levenslang moeten krijgen”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.