Conny de Bree stapt over naar Forza!

Conny de Bree

Haarlemmermeer, 9 november

Hoofddorp. Fractievoorzitter Conny de Bree van Eén Haarlemmermeer is per onmiddellijke ingang overgestapt naar de fractie van Forza! Haarlemmermeer. De overgang van De Bree naar Forza! is voor insiders geen verrassing. De Bree heeft al langer goede contacten met de fractieleden van Forza! en de voorzitter van het bestuur van Forza!.

De Bree:”De keuze om de overstap naar Forza! te maken was geen makkelijke keuze. Ik heb hier goed over na moeten denken en heb er met veel mensen over gesproken. Inhoudelijk zijn er weinig verschillen tussen Eén Haarlemmermeer en Forza!. Forza! heeft zich echter in de media en in de gemeenteraad veel beter weten te manifesteren en is ook de partij voor de toekomst. Versplintering op rechts is niet in het belang van de kiezer en dat zal ik straks ook aan mijn kiezers gaan uitleggen”.

Fractievoorzitter Paul Meijer is blij met de keuze van De Bree voor Forza!. Meijer: “Ik begrijp dat De Bree ook haar raadszetel mee zal nemen naar Forza!, dat is haar individuele keuze en dat zullen wij respecteren. Wij begrijpen dat dit wellicht vervelend is voor Eén Haarlemmermeer, maar zo werkt het in de politiek, zoals wij zelf ook een keer hebben mogen ervaren”. Forza! heeft nu drie zetels in de raad.