Raad houdt komst islamitische basisscholen tegen

Raad houdt komst islamitische basisscholen tegen

HOOFDDORP – De gemeenteraad heeft vorige week unaniem ingestemd met het voorstel van het college van burgemeester en wethouders om de vestiging van 2 islamitische basisscholen in de polder niet toe te staan. Ook in het verleden is een poging een islamitische basisschool te beginnen gestrand. De motivatie van de gemeente is steevast geweest dat de school te weinig leerlingen zal trekken.
Forza!-fractievoorzitter Paul Meijer gaf vorige week als enige een stemverklaring. Forza! is kritisch over de islam en zegt dat ‘deze ideologie vrouwen en kinderen achterstelt en homoseksualiteit verwerpt’. Tot ieders verbazing was de beslissing van de gemeenteraad unaniem.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.